BUTIKKONSEPT leverer komplette butikkløsninger

Butikkonsept gjør prosessen enkel for deg! Trenger du hjelp til å sette idé ut i virkelighet? Butikkonsept hjelper deg på veien uavhengig om du er stor eller liten aktør. Med våre dyktige designere og prosjektledere holder vi hånd om prosjektet fra idé til nøkkelferdig butikk.

tjenestefremstilling_web_butikkonsept_400

DESIGN – KONSEPT – PROSJEKTERING

Vi utvikler butikkløsninger gjennom et tett samarbeid med deg, slik at du kan være sikker på at alle dine intensjoner med hensyn til profil, varehåndtering, kundestrøm og lønnsomhet, er ivaretatt på beste måte.

Gjennom 2D og 3D tegninger kan vi tydeliggjøre løsninger og utforminger slik at risikoen for feil og misforståelser er minimal.

Trenger du en leasingavtale på innredningen hjelper vi deg med det. La oss sammen med vår partner på leasing, utarbeide en plan for deg, som det går an å leve med.

PRODUKSJON

Vårt store kontaktnett av samarbeidspartnere nasjonalt og internasjonalt sikrer en optimal kvalitet og konkurransedyktige priser for det beste resultatet.

Vi har samarbeidspartnere som er av de beste på markedet, både når det gjelder produksjon av metall, plast, kompositt og tre elementer.
I tillegg til produksjon av innredning kan vi hjelpe til med gulv, himling, belysning, elektrisk og bygningsmessige arbeider.

MONTERING

Butikkonsept har et langt og godt samarbeid med profesjonelle montører. Vi kan i tillegg til montering av innredninger også bistå med bygningsmessig arbeid. Alternativt totalentreprise dersom dette er ønskelig.

LAGERHOLD OG LOGISTIKK

Butikkonsept har lager i Lillestrøm hvor vi har en del standardvarer liggende til enhver tid, i tillegg har vi avtaler med flere kunder i dag om lagerhold av spesialvarer. Fra lageret i Lillestrøm samler vi også større leveranser fra våre forskjellige underleverandører for samlet utsending til sluttkunde. Vi jobber med de store og kjente transportfirmaene, i tillegg til mindre fleksible firmaer dersom situasjonen skulle tilsi at det er mer gunstig. Vi har kapasitet til å kunne holde store mengder lagervarer og gjøre alt fra små pakkeutsendelser til store utrullinger.